Lazurán selyemfényű vastaglazúr

 

A LAZURÁN SELYEMFÉNYŰ VASTAGLAZÚR áttetsző selymes fényű védőfilmet képez a felületen, kiemeli a fa erezetét és hosszú időn át védi a fát az időjárás, különösen a napfény káros hatásaitól.

0,75 l.

2,5 l.

5 l.

 

Leírás

 

Alkalmazási terület: A LAZURÁN SELYEMFÉNYŰ VASTAGLAZÚR áttetsző selymes fényű védőfilmet képez a felületen, kiemeli a fa erezetét és hosszú időn át védi a fát az időjárás, különösen a napfény káros hatásaitól. Kül- és beltéri fafelületek, épületek díszítőelemei, lambéria, kerti bútorok dekoratív bevonására ajánljuk. A színtelen változatot elsősorban beltérre javasoljuk.

Választék: Színtelen, fenyő, gesztenye, konyak, cseresznye, tölgy, olajkőris, dió, mahagóni, teak, paliszander, fenyőzöld, mohazöld, és ében színekben, 0,75, 2,5 és 5 l-es csomagolási egységben kapható.
A különböző színek a fa szívóképességének, erezetének, a festés rétegvastagságának függvényében eltérhetnek a színkártyától.

Felhasználási mód: A termék alapos felkeverés után felhordásra kész. A különböző színek – a fa szívóképességének, erezetének, a festés rétegvastagságának függvényében – eltérhetnek a színkártyától.

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lazurán selyemfényű vastaglazúr” értékelése elsőként