Inntaler Homlokzatfesték

29 390Ft

 

Bevonata tartós, esztétikus, jó pára- és légáteresztő.

Alkalmazási terület: Épülethomlokzatok, egyéb kül- és beltéri vakolt-, beton- és gipszfelületek festésére alkalmas.

2 l.

4 l.

8 l.

15 l.

Leírás

 

Választék: A POLI-FARBE, NCS, COLOUR HARMONY, RAL színkártyák alapján rendelheto. Egyedi színek beállítása külön egyeztetés szerint. 2, 4, 8, 15 és 16 literes mu

Felhasználás: A festendo felületeknek tisztának, portól és olajtól mentesnek kell lennie. A táskásodó, leváló régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületeket gletteléssel ki kell javítani. A gletteléshez ajánljuk a Corso külső glettanyagot. Új felületek festésénél, valamint a megfeleloen kijavított, glettelt régi felületek megerosítésére, és a szívóképesség kiegyenlítésére alkalmazzunk Inntaler diszperziós mélyalapozót. A mélyalapozó száradása után kezdhetjük meg a festést az Inntaler homlokzat diszperziós falfestékkel a festék alapos felkeverése után. A festék felhordása ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással történhet 2-3 rétegben. A rétegek felhordása között biztosítsunk megfelelo – kb. 4 óra – száradási idot. A festék kiadósságát nagy mértékben befolyásolja a felület minosége. Festeni +5°C és +30°C közötti levego- és falhomérséklet mellett lehet. Tuzo napon, esoben illetve erosen párás idoben kerüljük a festék felhordását. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak agresszív oldószerrel távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.

Felületi megjelenés: matt, fehér

Száradási idő: 20°C-on: 4 óra

Átfesthetőség: 20°C-on: 4 óra

Tárolás: 5-25°C homérsékleten Fagyveszélyes!

Minőségét megőrzi: 24 hónapig

Felhordás: szórással, hengerezéssel, ecseteléssel

Javasolt rétegszám: 2-3 réteg

Hígítás: max. 5% vízzel

Kiadósság: 1,5-2 m2/liter, 2 rétegben, a felület minoségétol függoen

Összetétel: muanyagdiszperzió, pigment, kálcium-karbonát, festékadditív, víz

Biztonsági adatok:
Tűzveszélyességi osztály: E Nem tuzveszélyes! Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a borrel való érintkezést, a szembe jutást. Beltéri felhasználásnál a festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelo szellozést.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Inntaler Homlokzatfesték” értékelése elsőként