Lazurán faanyagvédőszer lignoprot

 

0,75 l.

2,5 l.

5 l.

 

Leírás

 

Alkalmazási terület: A fenyő és lombos faanyagoknak kékpenész, farontó gombák és rovarok ellen védelmet nyújtó beeresztője. Megmunkált vagy kéreg- és háncsmentes, egészséges, légszáraz faanyagoknak (nyílászáró szerkezetek, kerti bútorok stb.) kékpenésszel, farontó gombákkal (könnyező házigomba, fenyő lemezestapló, pincegomba, házi kéreggomba, elszíneződést okozó gombák stb.) és rovarokkal szembeni megelőző védelmére szolgál. A faanyag rostjai közé mélyen beszívódik, azokon erősen megtapad. A szer külső és belső térben egyaránt használható. A fa felületén nem képez filmréteget, a fa erezete látható marad. A fafelület megmaradt szívóképességét LAZURÁN FÉLOLAJJAL vagy LAZURÁN LENOLAJKENCÉVEL kell pórustömíteni.
A termék már lakkozott, festett fafelületen közvetlenül nem alkalmazható, csak azok teljes eltávolítása után.
Nem alkalmazható játékok, méhkasok, hajtató- és üvegházak faszerkezetének, valamint élelmiszerrel és takarmánnyal közvetlenül érintkező faanyagok védőkezeléséhez.

Választék: Világos színű, híg folyadék, 0,75 , 2,5, 5 és 20 literes fémdobozban kapható.

Felhasználási mód: A már festett felületről a bevonatot csiszolással vagy festéklemaróval tökéletesen el kell távolítani. A légszáraz, nyers fafelületet a portól, szennyeződésektől meg kell tisztítani. A tiszta felületre ecseteléssel vagy mártással egyaránt felhordható .

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lazurán faanyagvédőszer lignoprot” értékelése elsőként