Cellkolor Aqua univerzális alapozó

6 590Ft

A Cellkolor Aqua vízzel hígítható töltőalapozó a festendő felületek kismértékű egyenetlenségeinek kijavítására, bevonati rendszerben a rétegvastagság növelésére szolgál. A termék könnyen ecsetelhető, gyorsan szárad, jól csiszolható felületet képez.

Kiadósság: 6-8 m2/l rétegenként
Szín: Fehér

Leírás

A Cellkolor Aqua vízzel hígítható töltőalapozó a festendő felületek kismértékű egyenetlenségeinek kijavítására, bevonati rendszerben a rétegvastagság növelésére szolgál.
A termék könnyen ecsetelhető, gyorsan szárad, jól csiszolható felületet képez.

Száradási idő 12 óra
Átfesthetőség 4 óra
Tárolás 5-25°C hőmérsékleten Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi eredeti, bontatlan csomagolásban 24 hónapig
Alkalmazás ecsettel, lakkhengerrel
Javasolt rétegszám 1-2 réteg
Higítás vízzel max. 5%-ban, a felhordás módjától függően
Kiadósság 6-8 m2/l rétegenként

Alkalmazási terület

A termék univerzálisan alkalmazható kül- és beltéren fafelületek alapozó festésére és fémfelületek közbenső festésére. Használata a Cellkolor Aqua vízzel hígítható selyemfényű, Cellkolor Brill magasfényű, vagy a Cellkolor selyemfényű zománcfestékkel kialakított bevonati rendszerekben javasolt. Alkalmazásával az elszíneződésre hajlamos fafelületek festése során bekövetkező foltosodás csökken, illetve megszűnik.

Alkalmazás

ecsettel, lakkhengerrel

Felhasználás

A felületnek száraznak, tisztának, portól, olajtól, és egyéb szennyeződéstől mentesnek kell lennie. A korábban már festett felületet csiszolás, portalanítás és a felületi hibák kijavítása után festhetjük. Használat előtt a festéket jól fel kell keverni. A Cellkolor Aqua töltőalapozót 1-2 rétegben alkalmazzuk kb. 4 óra száradási idő közbeiktatásával. Az egyes rétegek száradását követően finom csiszolás ajánlott. A fa-, illetve fémfelületek festése a javasolt rétegkialakításnak megfelelően történhet. A festés 10-25°C hőmérséklet tartományban végezhető. Az eszközök a festést követően vízzel elmoshatók.

Összetétel

alkid emulzió, pigment, kálcium-karbonát, talkum, adalékok, víz

Veszélyességi osztály

Nem tűzveszélyes!

Biztonsági adatok

P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P262 Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet.

További információk

Kiszerelés

1 Liter

Szín

Fehér