Padlopon diszperziós alapozó 1 lit.

3 390Ft

 

 

 

 

Leírás

 

ALKALMAZÁSI TERÜLET : A nedvszívó aljzat (aljzatbeton, cementesztrich) előkezeléséhez ajánlott Ceresit Padlopon® Diszperziós alapozó a felület portalanítása (porszívózás, felsöprés) után esetleg visszamaradó port megköti, a pórusokat lezárja és kiváló tapadást biztosít a Ceresit Padlopon® önterülő aljzatkiegyenlítő és az aljzat között. Kiegyenlítéskor meggátolja a víz gyors elszivárgását, ami biztosítja az aljzatkiegyenlítő megfelelő keménységének kialakulását.

A FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE : Az aljzatnak tartósan száraznak, tisztának, repedésmentesnek, megfelelő húzó- és nyomószilárdságúnak kell lennie. A munkák megkezdése előtt célszerű a betonfelületet csiszolni és portalanítani (porszívózás).

FELHORDÁS : A háromszoros mennyiségű vízzel (1 rész alapozó : 3 rész víz) hígított Ceresit Padlopon® Diszperziós alapozót teddy hengerrel javasoljuk felhordani. Erősen szívó aljzatok esetén az alapozást célszerű megismételni. Az aljzatkiegyenlítést, az alapozást követő 30-40 percen belül, de mindenképpen az alapozó teljes száradása előtt kell elkezdeni (nedves a nedvesre technológia).

FONTOS TUDNIVALÓK A Ceresit Padlopon® Diszperziós alapozó használata során ügyelni kell arra, hogy az aljzat és a levegő hőmérséklete legalább +10°C legyen. Az alapozót vízen kívül semmilyen más anyaggal nem szabad összekeverni. Bőrre jutás esetén folyóvizes, szappanos öblítést, szembekerülés esetén folyóvizes öblítést javasolunk. Szükség esetén forduljon szakorvoshoz!
A terméket a fagytól óvni kell!

MŰSZAKI ADATOK :
Összetétel : poliakrilát alapú vizes diszperzió
Szín : citromsárga
Felhasználható : +10°C és +30°C között
Száradási idő : kb. 30-40 perc, de mindenképpen a teljes száradás előtt
Anyagszükséglet : kb. 50-100 g/m2 (hígítatlan alapozó)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Padlopon diszperziós alapozó 1 lit.” értékelése elsőként