Fresco Mészfesték

 

Fresco Mészfesték

 

4 l.

14 l.

Leírás

Fresco beltéri mészfesték nagy előnye, hogy teddy hengerrel felvihető, jól takaró, tartós bevonatot ad.
Alkalmazási terület:
Beltéri falfelületen,a mész kedvező tulajdonságainak megtartása mellet a FRESCO BELTÉRI MÉSZFESTÉK könnyebb felhordhatóságot és esztétikus, selymes megjelenést biztosít,a közismertebb zsákos  oltott mésszel szemben. Raktárak, pincék, lakások, vályogházak beltéri falfelületeinek fertőtlenítő festékeként használható. Kiváló páraáteresztő képességű, friss mész illatot árasztó bevonatot képez, mindezek mellett oldószer és biocid mentes termék.
Választék:
A matt bevonatot adó fehér festék 4 és 14 literes műanyag vödörben kapható.
Felhasználási mód:
Felhordás: Alapos felkeverés után ecseteléssel, hengerezéssel.
A festés +5°C-nál alacsonyabb hőmérsékletű helyiségben vagy festékkel nem végezhető.
Felület előkészítés, felhasználás: A meszelni kívánt beltéri falfelület legyen szilárd, száraz és tiszta, tisztítsuk meg a rosszul tapadó részektől, portól, látható olaj- és zsírmaradékoktól vagy egyéb szennyeződésektől. Az újonnan felhordott vakolatokat festés előtt legalább 3-4 hétig hagyjuk száradni (20 °C-on, 65% páratartalom mellett). A falpenésszel, ill. gombával fertőzött felületeket festés előtt feltétlenül tisztítsuk meg, és fertőtlenítsük Héra penészgátló lemosóval. A mészfestéknek megfelelő alap lehet valamennyi jó nedvszívó képességű ásványi-, új vagy régi mész- és mészcementes finom vakolat.
Nem ajánljuk enyves festékkel lefestett felületre, olajfestékkel, lakkal, zománccal átfestett felületekre, illetve műanyagra és fára.
A Fresco mészfestéket Aquakolor színezőpaszta és festékkel lehet színezni úgy, hogy a színezőpaszta mennyisége maximum 3% lehet. A színezékkel összekevert festéket tárolni nem szabad. Színezésnél minden esetben végezzen próbafestést.
Munka után a szerszámokat vízzel el kell mosni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fresco Mészfesték” értékelése elsőként