Polifarbe fal- és mennyezetfesték

5 190Ft

 

Könnyen felhordható falfesték, jó fedőképességű, szakemberek népszerű terméke.
Gazdaságos felhasználású, bevonata matt, tartós, esztétikus, jó pára- és légáteresztő.

5 l-

14 l.

Leírás

 

Alkalmazási terület: Vakolt, meszelt, vagy már más diszperziós festékkel festett belso falfelületekre, továbbá furészporos tapétára, gipszkarton felületre felhordható.

Választék: 2, 5, 14 és 20 literes muanyag vödörben kapható.

Felhasználás:
A festendo felületeknek tisztának, száraznak, portól és olajtól mentesnek kell lennie. A táskásodó, leváló régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületeket gletteléssel ki kell javítani. A gletteléshez ajánljuk a Poli-Farbe Corso glettgipszet. Új vakolatokon és más erosen szívó felületeken – pl. gipszkartonon, glettelt felületeken – a szívóképesség kiegyenlítésére alkalmazzunk Inntaler diszperziós mélyalapozót. A mélyalapozó száradása után kezdhetjük meg a festést a Poli-Farbe diszperziós belső fal- és mennyezetfestékkel, a festék alapos felkeverése után. A festék felhordása ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással történhet 2-3 rétegben. A rétegek felhordása között biztosítsuk a megfelelo – kb. 2 óra – száradási idot. Nem lehet dolgozni +5°C-nál alacsonyabb homérsékletu festékkel és +5°C-nál hidegebb helyiségben, beleértve a falhomérsékletet is. A festék színezheto pasztell színre Poli-Farbe színezőpasztával, 3-5% mennyiségben, vagy Inntaler színezőfestékkel. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak agresszív oldószerrel távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.

Felületi megjelenés : matt, fehér

Száradási idő : 20°C-on: 2 óra

Átfesthetőség : 20°C-on: 2 óra

Tárolás : 5-25°C homérsékleten Fagyveszélyes!

Minőségét megőrzi : 24 hónapig

Felhordás : szórással, hengerezéssel, ecseteléssel

Javasolt rétegszám : 2-3 réteg

Hígítás : elso rétegben max. 20% vízzel, második, harmadik rétegben max. 10% vízzel.

Kiadósság : 5-6 m2/liter, 2 rétegben

Összetétel : műanyag diszperzió, titán-dioxid, kálcium-karbonát, kaolin, festékadditív, víz.

Biztonsági adatok :Tűzveszélyességi osztály: E Nem tuzveszélyes! Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a borrel való érintkezést és a szembejutást. A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelo szellozést.

Szakvélemény : KERMI E-2005/000800-1

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Polifarbe fal- és mennyezetfesték” értékelése elsőként