Poli-Farbe Platinum matt latex festék

13 990Ft

Kiadósság: 12-16 m/ liter
Színskála: lentebb a termékleírásnál!

Leírás

A Poli-Farbe Platinum matt latex 4in1 konyha-és fürdőszobafesték fokozott igénybevételnek kitett beltéri helyiségek védelmére, díszítésére alkalmazható 2017-es újítás. Ellenáll a magas páratartalomnak, nem foltosodik, könnyen tisztítható az esetleges szennyeződésektől (zsír, olaj, kávé, vörösbor, ételszármazék), penészálló bevonatot képez. Fehér és egyéb színekben, amelyek egymással bármely arányban keverhetők.


Színek


Felületi megjelenés: Matt
Száradási idő: 2-3 óra
Átfesthetőség: 2-3 óra után
Tárolás: 5-25°C hőmérsékleten. Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi: Eredeti, bontatlan csomagolásban, a gyártástól számított 24 hónapig.
Alkalmazás: Ecsettel, finom szőrű hengerrel.
Javasolt rétegszám: 2-3 réteg.
Hígitás: vízzel, legfeljebb 5%-ban.
Kiadósság: 12-16 m2/l 2 rétegben.

Felhasználás

A festéket használat előtt alaposan fel kell keverni. A felületnek száraznak, pormentesnek, szilárdnak, a festék fogadására alkalmas állapotúnak kell lennie. A felület egyenetlenségeit gletteléssel kell kijavítani. Az új festetlen felületet Platinum diszperziós mélyalapozóval impregnálni, a penészes felületet penészlemosóval penészmentesíteni kell. A Poli-Farbe Platinum matt latex 4in1 konyha- és fürdőszobafestéket 2-3 rétegben kell felhordani. A rétegek között kb.: 2-3 óra száradási időt kell biztosítani. A festék az alkalmazás függvényében 3-5% vízzel hígítható. A festékkel +5 C° alatt nem szabad dolgozni. Festés után a szerszámokat vízzel lehet elmosni. A megszáradt festék csak fizikai úton, vagy oldószerrel távolítható el.

Összetétel

Víz, kötőanyag, pigmentek, márványőrlemény, adalékanyagok.

 

További információk

Kiszerelés

2,5 Liter, 5 Liter, 10 Liter

Szín

B40 – Bársonyvirág, D30 – Dió, F11 – Fehér, F30 – Szalmagyopár, H20 – Hegyilen, H30 – Hamuka, K30 – Kék Őszirózsa, K50 – Kankalin, M20 – Mandulavirág, Z30 – Zöld Hortenzia