Padlopon Tunoprén alapozó 5 lit.

9 290Ft

Leírás

 

Új, multifunkciós formula.
Oldószermentes.
Pormegkötő és pórustömítő.
Rendkívül erős tapadást biztosít.
Padlófűtés esetén is alkalmazható.

ALKALMAZÁSI TERÜLET : A Ceresit Padlopon® Tunoprén alapozó oldószermentes, rendkívül jó tapadást biztosító előkenő, amely egyaránt alkalmas szívó (beton, cement- és gipszesztrich stb.) és tömör, nem nedvszívó aljzat (pl. kőpadló, járólap, ragasztómaradvánnyal szennyezett esztrich) előkezelésére – a megfelelő Ceresit aljzatkiegyenlítő felhordása előtt.

AZ ALJZAT ELŐKÉSZÍTÉSE : Az aljzatnak tartósan száraznak, tisztának, repedésmentesnek, megfelelő húzó- és nyomószilárdságúnak kell lennie. Ha a felületen puha vagy gyengén tapadó ragasztómaradvány található, el kell távolítani. Gipszesztrich esetén a felületet addig kell csiszolni (16-os korong), amíg az adalékszemcsék nem látszanak! A kő és járólapokat alapozás előtt tisztítsuk meg az esetleges olaj- és zsírfoltoktól, piszoktól.

A Ceresit Padlopon® Tunoprén alapozót használat előtt alaposan rázzuk fel.

Nedvszívó aljzat esetén: a hígítatlan alapozót egyenletesen hordja fel a betonaljzat felületére szivacshenger segítségével. A túl porózus, erősen szívó felületet javasolt kétszer alapozni! Cementesztrich és gipszesztrich esetén az alapozó 1:1 arányban hígítható. Száradási idő: lásd a műszaki adatoknál.

Tömör, nem szívó aljzat esetén: a hígítatlan alapozót szivacshenger segítségével, vékonyan, tócsaképződés nélkül kell felhordani. Az alapozó teljes száradása után (kb 6 óra) kezdhető meg a Ceresit Padlopon® Maxi CN 78 aljzatkiegyenlítő felhordása.

FONTOS TUDNIVALÓK: Az alapozó nedvesség ellen nem szigetel. Betonon, valamint tömör (nem szívó) felületen hígítás nélkül kell alkalmazni. A szerszámok vízzel tisztíthatók. A terméket a fagytól óvni kell!

MŰSZAKI ADATOK :

Összetétel : sztirol-akrilát kopolimer diszperzió
Szín : barackszínű
Kiadósság : kb. 100 g/m2
Száradási idő :
Nedvszívó aljzaton :
Cementes aljzat: kb. 1 óra
Gipszesztrich, faaljzat: kb. 24 óra
Tömör, nem szívó aljzaton : kb. 6 óra

Felhasználható : + 10°C és + 30°C között.

A fenti adatok normál klímára (+23°C és 55% relatív páratartalom) vonatkoznak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Padlopon Tunoprén alapozó 5 lit.” értékelése elsőként